2021-02-03

Od lutego Rankomat dodaje 2 miesiące nawigacji AutoMapa Polska do zakupionych ubezpieczeń OC lub pakietu OC+AC.
To wyjątkowa oferta dla wszystkich kierowców, którzy nie mają jeszcze wykupionej licencji na AutoMapę i chcą wypróbować nawigację. Po otrzymaniu linka z kodem, klienci Rankomatu mogą swobodnie testować AutoMapę bez żadnych zobowiązań, na telefonach z systemem iOS oraz Android, przez 2 miesiące od dnia rejestracji.

Jak otrzymać kod promocyjny?

Należy zakupić OC lub OC+AC przez call center lub wyszukiwarkę rankomat.pl. Kod na darmową wersję nawigacji przyjdzie na podany w Umowie adres mailowy, jako link do promocyjnej wersji aplikacji. I co dalej? Wystarczy jeden klik w link na telefonie, pobranie aplikacji, zalogowanie się i... wszystko jest gotowe, by ruszyć na pierwszą przejażdżkę.

Program dotyczy zakupów zrealizowanych do 31.03.2021r.

Główna
AutoMapa
#nawigacja

AutoMapa w prezencie na 2 miesiące dla Klientów Rankomatu.

Kupujesz ubezpieczenie? To dobra wiadomość! Dlatego, że dostaniesz do niego aż 2 miesiące nawigacji AutoMapa, specjalnie dla klientów Rankomat.pl

Jak otrzymać kod promocyjny?

Program dotyczy zakupów zrealizowanych do 31.03.2021r.